"Буде дуже багато днів з температурою +30+35": Синоптик про погоду в Україні на літо-2021

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда розповів, що влітку 2021 року багато днів, коли погода в Україні буде спекотною. В інтерв'ю Апостроф TV він заявив, що вже у липні-серпні температура повітря може досягати +40 градусів, передають Патріоти України.

«В окремі дні температура може досягати 40 градусів, причому це можуть бути різні регіони: південь, схід і навіть захід. Імовірність приблизно однакова. Ми повинні говорити про те, що в найближчі десятиліття в Україні вже не буде іншого літа. Воно може бути тільки спекотним. А, наприклад, певні винятки, які ми маємо у травні та на початку червня (холодні температури) — можуть бути. Але, як правило, виключення завжди підтверджують загальне правило», — зазначив Кульбіда.

За його словами, тенденції показують, що середня температура літнього періоду зросла від 1,5 до 2 і навіть більше градусів. Синоптик додав, що зростання температури триває. «Тому інших варіантів, крім як говорити про те, що у нас буде влітку, особливо в липні і серпні, дуже багато днів з температурою 30−35 градусів, немає», — сказав Кульбіда.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...