Готуватиме в пеклі місце Х**лу? У Сирії вбито генерала "Армії тигрів", якого охороняв спецназ Путіна (фото)

У Сирії вбили генерала і главу армії президента Башара Асада "Армії Тигрів" Сухейля аль-Хасана. Про це повідомляє Kavkaz Center в Twitter, передають Патріоти України.

"Тільки що. Ватажок асадської "армії тигрів" і Сухейль Хассан помер від отриманих ран у лікарні в Хама, куди його доставили з Саракіба", - йдеться в повідомленні.

Він особисто брав участь в бойових діях в найгарячіших точках Сирії. Його спецпідрозділ завжди йшов в авангарді наступу сирійської армії проти турецьких військ.

За останніми даними, Сухейль аль-Хасан ввів бойові дії проти турецьких військ у провінції Ідліб на північному заході в околицях міста Саракіб. В ході одного з бойових зіткнень він отримав важкі поранення і був відправлений у госпіталь.

Російські військові експерти стверджують, що Сухейль аль-Хасан - один з головних воєначальників сирійської армії, а його бойовий підрозділ за роки конфлікту стало одним з основних символів армії Асада.

У мережі опублікували фото, на яких російські окупанти зі спецназу ССО РФ (сили спеціальних операцій), цілодобово охороняють асадського ватажка.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...