"Буде громадянська війна": Окупант обговорив з дружиною похід Пригожина на Москву. Перехоплення

Протистояння голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина та російського міністерства оборони минулими вихідними було на слуху у всіх жителів країни-агресора. Вони до останнього вірили в те, що в РФ почнеться справжнісінька громадянська війна, передають Патріоти України.

Про це свідчить телефонна розмова окупанта з дружиною, яку перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Військовий злочинець РФ у деталях обговорив похід "вагнерівців" на Москву та його наслідки.

"Звичайно, ти не знаєш ще, що у нас тут коїться", – каже дружина загарбникові. Але той відразу відповідає, що розуміє, що вона має на увазі ПВК "Вагнер" та їх протистояння з російським міністерством оборони.

"Молодці. Нехай на Кремль йдуть, нах*й. Під*ра цього, Путіна, ху*рять!" - сказав він.

У відповідь жінка каже, що так розпочнеться громадянська війна.

Але окупант не приховує радощів від такого повороту подій.

"Давно пора. Усіх за*бало це", – видав росіянин.

Дружина розповіла йому, що "вагнерівці" зайняли Ростов-на-Дону.

"Там колони машин. Взагалі просто. Танки в місті. Ростов, Воронеж... І ось виступ Пригожина. Він каже: "Якщо Шойгу не приїде на переговори, я їду прямо до Москви", – додала жінка.

На її подив, чоловік підтримує голову ПВК.

"Давно пора. Я ось його давно підтримую. Молодець Пригожин", – заявив окупант.

Жінка своєю промовою його навіть не здивувала.

"Ти розумієш, його бояться всі. Менти, військові, вони складають зброю прямо при них. Вони навіть не намагаються вступити з ними в цю..." – зізналася росіянка.

Військовий злочинець сподівався, що "вагнерівці" захоплять усі частини та аеродроми.

"І п*здець Путіну", – сказав він, посперечавшись із дружиною про те, що Путін щось зробив для Росії, як вона про це думала.

Жінка заявила, що в такому разі люди в країні розколються на два табори і буде громадянська війна. Вона зізналася, що народ країни-агресора дуже переживає через це.

"А чого Шойгу, сц*ть зустрітися з Пригожиним?!" – запитала вона у чоловіка, на що він відповів без роздумів і ствердно, а також додав, що у разі громадянської війни, на Росію чекає повний крах.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...