Буде морозно: Синоптики оновили прогноз погоди в Україні на 14 грудня

У середу, 14 грудня, в Україні буде переважно морозно. Також погода буде хмарною та з проясненнями. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

За прогнозами синоптиків, вночі у Сумській, Полтавській, Харківській, та Луганській областях, вдень на Закарпатті, в Карпатах та на Львівщині очікується сніг. На решті території без істотних опадів.

На дорогах України, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, вночі у північно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с та хуртовина.

Температура протягом доби -1...6°С, вночі в західних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та на півночі Одеської областей -6...11°С, вдень на узбережжі морів та в Криму 0...+5°С.

У Києві 14 грудня буде без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі -4...6°С, вдень -1...3°С.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...