Буде нетипова погода: Народний синоптик уточнив прогноз на День святого Миколая та кінець грудня

В Україні очікується тепла погода у День святого Миколая, 19 грудня. Напередодні перед святом може бути невеликий мороз, але в денний час переважатимуть плюсові температури. Сильних холодів до кінця грудня не передбачається. Про це в ексклюзивному коментарі "Oбозреватель" розповів народний синоптик Володимир Деркач, передають Патріоти України.

"19 грудня буде незначне похолодання, вночі мінус, удень трохи тепліше. Незначні опади, але під ногами не хлюпатиме", – уточнив він.

За словами Деркача, друга декада грудня загалом буде теплою та нетиповою для зими. В останні дні поточного року в Україні встановиться досить нехарактерна для зими погода – буде тепліше, ніж зазвичай. Очікуються коливання температури близько 0 градусів із нічними "мінусами" та денними "плюсами". Народний синоптик уточнив, що напередодні Нового року, 31 грудня, на великі холоди очікувати також не варто.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...