Буде ще тепліше, але з нюансами: Синоптики уточнили прогноз погоди на неділю

Погода в Україні в день місцевих виборів 25 жовтня буде переважно сонячною і теплою. У середньому по країні очікується +14... +16 градусів. Раніше синоптики прогнозували більш холодну погоду на цей день. Також фахівці уточнили, що від дощів постраждає на одну область більше. Детальний свіжий прогноз опублікували синоптики Укргідрометцентру, передають Патріоти України.

Повідомляється, що небо над Україною в останню неділю жовтня буде сонячним з мінливою хмарністю. Опади очікуються лише в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

Також синоптики розповіли, якою буде температура протягом дня. Фахівці змінили прогноз на користь більш високих показників температури. Так, українців очікує в неділю від +14 до +16 градусів тепла в середньому. У західних регіонах – на один-два градуси менше. Тільки в Київській, Львівській та Івано-Франківській областях температура опуститься до +12... +14 градусів. На південному сході і в приморських областях погода буде вище +15... +19 градусів. На Кримському півострові очікуються максимальні по країні +22 градусів протягом дня.

Вночі мінімальні показники очікуються в західних областях, де градусники покажуть +6...+8 градусів. На інших територіях - +9....+11 градусів, за винятком Криму, де термометри опустяться до +10... +12 градусів в темний час доби. Також 25 жовтня буде зберігатися надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки на сході країни і в Одеській області.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...