"Буде війна між гей-цивілізацією та природною цивілізацією": На росТБ видали нову "лякалку" про майбутнє світу

Російські пропагандисти продовжують пробивати дно і вигадують витончені аргументи, чому державі-терористу Росії доведеться вести війну проти Заходу. Громадян РФ по телевізору налякали, що їм доведеться воювати з гей-цивілізацією, щоб захиститися, передають Патріоти України.

Своїм агресивні гомофобні настрої росіяни пояснили тим, що хочуть зберегти свої "традиційні цінності у сфері кохання та взаємовідносин статей". Фрагмент пропагандистського шоу опубліковано в Telegram.

За словами пропагандиста, країна-агресор РФ зібралася воювати з гей-цивілізацією на Заході, бо там нібито хтось захопив владу та поставив під контроль усі сфери життєдіяльності суспільства.

"Боротьба в 21 столітті геополітична, у тому числі збройним шляхом, вестиметься між двома цивілізаціями: гей-цивілізацією, основа якої західні країни, де фактично вони захопили вже владу, поставили під контроль громадську думку, поставили під контроль ЗМІ, поставили під контроль освітню систему, поставили під контроль медичну систему", – видав пропагандист.

Більше того, росіян вкотре налякали, що до Росії нібито можуть прийти мільйони лікарів, які "відрізають дітям одне, а пришивають інше".

"Ви що, хочете, щоб лікарі, а їхній мільйон у всіх західних країнах, якось прийшли якісь люди на кшталт нас із традиційними цінностями у сфері кохання, взаємовідносин статей, сімей і сказали: а що ви робили з дітьми? Чому їм одне відрізали, інше пришивали, годували якимись ліками. Їхні мільйони, вони не віддадуть владу", – налякали громадян РФ.

На росТБ також вигадали новий рівень протистояння з цивілізованим світом. Тепер росіян лякають, що їм доведеться боротися "не з капіталом та Заходом, а з гей-цивілізацією", при чому військовим шляхом.

"У нашій традиційній природній цивілізації вестиметься протистояння, включаючи військовим шляхом, не між працею і капіталом, не між сходом і заходом, а між гей-цивілізацією та природною цивілізацією, яку тут представляємо ми", – заявив пропагандист.

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...

Зливи, шквали і град: Синоптики розповіли, чи чекати аномальної погоди в Україні влітку

неділя, 19 травень 2024, 6:26

Згідно з поточними прогнозами, літо в Україні очікується теплим, але не спекотним. Середня сезонна температура, ймовірно, перевищить норму на 1-2 градуси. Найбільш нестійка погода буде в липні, коли очікується найбільша кількість злив, гроз, граду та ш...