"Буде все життя сьорбати л*йно повною ложкою": Український боксер різко висловився япро Лукашенка

Український напівсередньоваговик Іван Редкач поділився своєю думкою про антиурядові протести, які відбуваються в Білорусі після президентських виборів, передають Патріоти України.

"У Лукашенка був шанс увійти в історію, як перший і, швидше за все, єдиний диктатор на пострадянському просторі, який добровільно віддав владу в результаті вільних виборів. Стати таким справжнім батьком нації, оточити себе повагою, пити чай з малиновим варенням і раз на місяць розповідати журналістам байки про те, як він спілкувався з президентами різних держав. Але замість ось такої щасливої старості, він вирішив стати батьком шакалів, які нишпорять по містах Білорусі, б'ють людей, затримують, катують", – написав Редкач на своїй сторінці в Instagram.

Він зазначив, що дії Лукашенка, які спровокували сутички між людьми та співробітниками правоохоронних органів, можуть спровокувати громадянську війну.

"Читаєш репортажі з РУВС і тюрем, де зараз знущаються над тими, хто вийшов відстоювати свої права, і розумієш, що ось так починаються громадянські війни, коли одна частина суспільства повністю втрачає людську подобу. І все це влаштував Лукашенко, який тепер замість чаю з малиновим варенням буде все життя сьорбати л*йно повною ложкою", – підсумував боксер.

Іван Редкач прокоментував дії Лукашенка

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...