Буде виступати під прізвищем чоловіка: Ще одна українська тенісистка вийшла заміж за іноземця

Українська тенісистка Катерина Козлова вийшла заміж. Обранцем 27-річної уродженки Миколаєва став колишній німецький хокеїст Міхаель Байндль, передають Патріоти України.

Нещодавно він завершив кар'єру і став працювати тренером із фізичної підготовки, оскільки мав відповідну освіту. Саме на цьому ґрунті він і познайомився з українкою минулого року.

Міхаель Байндль.Новина повідомив сайт "Великий теніс України" з посиланням на німецькі ЗМІ. Козлова вирішила виступати далі під прізвищем чоловіка. Катерина вже заявилася на Відкритий чемпіонат Австралії, який пройде у січні 2021 року, та на турнір у Мельбурні.

У світовому рейтингу українська тенісистка зараз посідає 144 місце. Найвищою її позицією залишається 62-а, на якій вона знаходилася три роки тому. За свою кар'єру Козлова заробила трохи більше двох мільйонів доларів, із них цього року – 234 тисячі. Періодично її залучали до матчів за збірну України.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...