Буде заміна: Росія зняла свого учасника на "Євробачення" Little Big

Росія вперше за 9 років влаштує національний відбір конкурсанта на "Євробачення - 2021", як в Україні. Вокаліста або групу виберуть глядачі шляхом голосування, а не "Перший канал", як це було раніше, передають Патріоти України.

Примітно, що РФ на "Євробаченні" в Нідерландах повинна була представляти панк-поп-рейв-група Little Big. У 2020 році група з піснею UNO була обрана в якості представника країни, але через пандемію коронавіруса музичний конкурс не відбувся. Організатори "Євробачення" дали згоду на те, щоб країни залишили колишніх конкурсантів, але в Росії вирішили зняти Little Big.

Нову групу або вокаліста в Росії оберуть в прямому ефірі 8 березня. З 2011-го представника країни на наймасштабнішому музичному конкурсі обирали національні мовники "Перший канал" і "Росія - 1". Як відомо, Україна не стала міняти свого конкурсанта. Нашу країну представить група Go_A, яку в 2020 році глядачі та професійне журі обрали для "Євробачення". У лютому 2021 було оголошено, що група виступить на "Євробаченні" з піснею "Шум", заснованій на грі-веснянці "Зелений Шум".

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...