"Будемо рятувати обдурених дівчат": 8 березня у різних містах України організують антифеміністичні контрмітинги

У понеділок, 8 березня 2021 року, в Міжнародний жіночий день, громадська організації "Традиція і порядок" збирається провести низку масових заходів. Про це вони сповіщають через свій канал у Телеграмі, передають Патріоти України.

"Ми, як представники прославленого патріархату і прихильники усього прекрасного, також вийдемо на вулиці", - зазначається в анонсі.

Традиціоналісти кажуть, що мають на меті "рятувати обдурених дівчат" з жіночих організацій, яким "вселили у голови маячню про нерівність". Акції традиціоналістів пройдуть у Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі, Черкасах, Запоріжжі, Миколаєві, Маріуполі й Житомирі.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...