"Будемо використовувати ефект несподіванки. Україна очікує, що ми нападемо": Двійник Зеленського зі студії "Квартал 95" спародіював Лукашенка (відео)

Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий, який прославився своїми пародіями на Володимира Зеленського, цього разу спародіював білоруського диктатора Олександра Лукашенка. У короткому відео він показав, як той виправдовується перед Путіним, передають Патріоти України.

На відео Лукашенко спочатку удає, що не розуміє, що від нього хоче Путін. Йдеться про те, що Білорусь повинна напасти на Україну. "Стратегія дуже хитра. Будемо використовувати ефект несподіванки. Україна очікує, що ми нападемо, а ми не нападемо", - говорить на відео Юрій в ролі Лукашенка.

Фанати подякували актору за його творчу діяльність і за підтримку українців у такий непростий період. Сам гуморист прокоментував свою пародію так: "Президента Росії Путіна як і раніше не покидає ідея відкриття другого фронту з боку Білорусі. Цікаво, які цього разу відмазки пустить в хід вусатий диктатор, розуміючи, що вступ у війну в Україні для нього обернеться повним провалом".


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...