Будете виглядати шикарно! Андре Тан назвав ідеальні купальники на кожен тип фігури (фото)

Український дизайнер Андре Тан розповів, що для фігури "пісочний годинник" підійде будь-яка модель купальника. Якщо у вас широкі плечі і вузькі стегна, то обирайте бікіні в горизонтальну смужку. Для фігури "перевернутий трикутник" можна придбати білий низ, який також візуально розширить стегна. Про це модельєр повідомив у програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

Для представниць форм "яблуко" потрібен цілісний купальник, який зможе прикрити живіт. Ідеальний приклад такої моделі показала співачка Оля Полякова.

Якщо у вас фігура типу "груша", то розширте верхню частину за допомогою бретелей – ставте їх не по центру і не збоку, а на крайніх кісточках, і до того ж вони повинні бути широкі. Крім того, розширити можна купальником зі смужками.

Нагадаємо, раніше український дизайнер Андре Тан розповів, що влітку 2021 на піку популярності – купальники з яскравими принтами. Так, у тренді тропічні – пальмові гілки або з папугами. Також у моді поєднання помаранчевого з малиновим кольором, або як його називає Інститут Pantone – "рожевий павич".

Також Андре Тан назвав список речей, які будуть залишатися актуальними незалежно від часу і трендів – пальто в клітинку, сукня-футляр і біла сорочка. Перше – картате пальто напівобтислого силуету – за словами фахівця, залишається на піку популярності останні п'ять років. І наступні кілька сезонів точно не вийде з моди.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...