"Будівля тримається на чесному слові": Як зараз виглядає аеропорт в Івано-Франківську (фото)

Показали, в якому стані зараз знаходиться міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ". Зазначається, що ремонту летовище не бачило ще нібито з 1990 року, а з сервісу для пасажирів лише буфет. Про це у Facebook розповів блогер Максим Циркель, передають Патріоти України.

Так, хлопець розповів, що у залі очікування жахливий холод, адже стоїть лише одна лампа обігріву. "Аеропорт Івано-Франківська - місце, в якому хочеться плакати від розчарування Я не був тут кілька років, і за цей час все стало ще гірше. Будівля аеропорту тримається лише на чесному слові", - розповів блогер.

Також багаж 103 пасажирів, які прилетіли з Києва доведеться розвантажувати "дяді Петі", єдиному співробітнику багажного відділення. "За дві години до вильоту мого рейсу переполох. Весь персонал обговорює гарячу тему. Windrose летить сюди на незвично величезному аеропорту Airbus A320. Одна зі співробітниць аеропорту здивована: "Ну де вони набрали цих 103 пасажири? Як Петя розвантажить сам цей багаж?!", - додав хлопець.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...