Будні країни скреп: У Росії на озері Байкал може піти під лід авто асенізаторів з 10 тоннами нечистот (фото)

Глибина озера в місці, де застрягла машина з нечистотами, досягає 20 метрів.

На озері Байкал машина для відкачування нечистот потрапила в тріщину і застрягла. Про це пише прес-служба МНС РФ по регіону, передають Патріоти України.

За словами рятувальників, існує ризик, що машина з тоннами нечистот може піти під лід. У відомстві підкреслили, що НП сталася в протоці Мале Море поруч з островом Ольхон.

"Попередньо встановлено, що водій, незважаючи на заборони, виїхав на машині загальною масою понад 10 тонн з Хужиру і намагався перетнути протоку по льоду", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Порушник буде притягнутий до адміністративної відповідальності, а в даний момент вирішується питання про евакуацію асенізаторського автомобіля. Рятувальники додали, що глибина озера, де застрягла машина з нечистотами, досягає 20 метрів.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...