Будні "наддержави": У Москві влаштували "голодний бунт" через акційне молоко (відео)

У московському районі Гольяново покупці супермаркету влаштували скандал з персоналом - усе через молоко по акції, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Осторожно, Москва", місцеві жителі прийшли до магазину на вулиці Уссурійській, щоб купити молоко за 24 рублі. Втім, товару вже нібито не було в наявності.

Згодом покупці побачили підписані жіночими іменами коробки з молоком. Люди вирішили, що працівники заздалегідь продали акційний товар своїм друзям. Розпочався скандал. "Поводитеся як бидло їб**е!", - кричала обурена дівчина-покупець.

Продавець на агресивні репліки відповіла дзеркально. Конфлікт продовжувався у службовому приміщенні. Невідомо, чим закінчилася суперечка за молоко.

Міноборони України оприлюднило ролик, який є копією американського: Журналісти стверджують, що до цього причетна дружина Тимошенка, він відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...