Будні "наддержави": У РФ пенсіонери побилися через безкоштовну тухлу рибу (відео)

Здавалося б, на Камчатці риби достатньо, але росіяни не можуть без "халяви"...

Черга за тухлою рибою вражає. Фото: скріншот з відео.

У Росії (Петропавловськ-Камчатський) пенсіонери влаштували штовханину через роздачу безкоштовної риби в одному з районів міста. Відповідні відео з демонстрацією "дійства з душком" опублікували на декількох YouTube-каналах, передають Патріоти України.

На кадрах можна побачити як ті, хто прийшов (більшість з них виявилися пенсіонерами), влаштували тисняву і гучну лайку через зайвий шматок риби, якої привезли близько десяти тонн. Через штовханину деякі з бажаючих отримати безкоштовну їжу, не могли втриматися на ногах і падали прямо в натовп. Але головний "сюрприз" на них чекав пізніше, коли з'ясувалося, що риба виявилася тухлою.

"Ми сяк-так туди залізли і сяк-так вилізли. Кинули нам (рибу, - прим. ред.), як собачкам", - говорить на відео одна з жінок, яка прийшла до фури отримати свою порцію безкоштовної горбуші.


У мережі не втрималися від їдких коментарів, згадавши про Україну.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...