Будні скреп: 100-кілограмова росіянка спересердя задушила коханого... "п'ятою точкою"

У російському Новокузнецьку 45-річна жінка, яка важить більше ста кілограмів, сідницями задушила співмешканця. Про це повідомляє mk.ru, передають Патріоти України.

Інцидент стався ще у жовтні 2020 року, але про це стало відомо тільки недавно. Пара випивала у себе в квартирі. У якийсь момент між коханими спалахнула сварка. Після того, як співмешканець ліг на ліжко, жінка сіла йому на шию і ногами утримувала голову чоловіка, щоб він не зміг її підняти.
Вибратися чоловік вже не зміг і незабаром перестав подавати ознаки життя. Швидка, яку викликала сусідка, лише констатувала смерть чоловіка.
"Судово-медична експертиза встановила, що причиною смерті потерпілого стала асфіксія від закриття органів дихання м'яким предметом. Слід зазначити, що при зрості нижче середнього обвинувачена має вагу понад 100 кілограмів. Жінка вину визнала частково, заявивши, що просто хотіла заспокоїти співмешканця", — заявили в поліції. Вирок жінці винесли навесні 2021 року. Її засудили до покарання у вигляді одного року і шести місяців виправних робіт.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...