Будні скреп. 20-річна російська сутенерка "нацькувала" на подругу двох спільників - гвалтували всю ніч

У Барнаулі (Росія) сутенерка "нацькувала" на подругу двох спільників, які її зґвалтувати. Про це повідомляє регіональне управління Слідчого комітету Росії (СКР), передають Патріоти України,

На початку квітня 2021 року 20-річна засуджена з особистих неприязних відносин вирішила помститися своїй знайомій за те, що вона більше не захотіла надавати інтимні послуги за плату і тим самим позбавила її заробітку. Жінка орендувала квартиру, в яку запросила двох чоловіків 37 і 27 років, а потім обманним шляхом покликала дівчину в гості. Там вони її побили і зґвалтували.

"Протягом ночі чоловіки ґвалтували дівчину і вчиняли щодо неї насильницькі дії сексуального характеру", - йдеться в повідомленні.

Після того, як зловмисники заснули, потерпіла вибралася з квартири через вікно і покликала на допомогу. Злякавшись, що гвалтівники можуть прокинутися, вона зістрибнула вниз, де її зловив співробітник транспортної поліції.

Підсудних визнали винними в інкримінованих їм діяннях та призначили покарання кожному у вигляді 7 років позбавлення волі з відбуванням у колонії загального режиму та виплатою штрафу на користь потерпілої у розмірі майже 187 тисяч гривень.

Всі троє визнані винними у вчиненні злочинів, передбачених п."а" ч. 2 ст. 132 КК РФ (інші дії сексуального характеру із застосуванням насильства до потерпілої, вчинені групою осіб за попередньою змовою), п."а" ч. 2 ст. 131 КК РФ (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням насильства до потерпілої, вчинене групою осіб за попередньою змовою) і ч. 1 ст. 127 КК РФ (незаконне позбавлення волі людини).

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...