Будні скреп: Чемпіона з тхеквондо вбила гантеллю власна мати

4 березня хлопчик пішов на всю ніч і повернувся додому під ранок, що і стало причиной сварки із матір'ю.

Слідчий комітет Росії (СКР) висунув звинувачення астраханці Галині Морозовiй, яка замурувала тіло 12-річного чемпіона з тхеквондо Сашка Парахнякова в бетон. Жінка вбила свого сина гантеллю й викинула в річку знаряддя злочину, а також телефон дитини. Про це повідомляється на сайті СУ СКР по Астраханській області, передають Патріоти України.

Жінка визнала свою провину й розповіла, що вбила хлопчика після сварки. Зі своїм старшим сином вона сховала в льосі тіло вбитого, після чого залила бетоном. Знаряддя вбивства й мобільний телефон Сашка вона кинула в річку.

За версією слідства, 4 березня хлопчик пішов на всю ніч і повернувся додому під ранок. Через це в них із матір'ю стався скандал. "Обвинувачена дочекалася моменту, коли син засне, а потім завдала один удар в область голови гострою частиною пластикового пензлика й кілька ударів гантеллю. Від отриманих ушкоджень неповнолітній помер на місці", – йдеться в повідомленні пресслужби СКР.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...