Будні скреп. Люди потонули у гної: У селі в РФ сталася незвичайна трагедія

У четвер, 6 червня, в селі Добірки Козельського району Калузької області троє працівників впали в ємності для переробки гною і загинули. Вони відкачували гній з ємностей в ангарі ТОВ "Калузька нива", пише Kaluga News, повідомляють Патріоти України.

За фактом слідчі органи Слідчого комітету Російської Федерації по Калузької області проводять дослідчу перевірку. Є різні версії події, у тому числі отруєння газами і електротравма.

Також проводяться судово-медичні та генетична судові експертизи. Слідчі і криміналісти оглянули місця події, вилучили нанос з частиною електрокабелю та інше електрообладнання ангара, а також опитали співробітників і керівництво організації, в якій працювали загиблі, вилучили статутні документи, накази та посадові інструкції працівників, журнали з техніки безпеки.

Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...