Будні скреп: Росіянка до смерті забила сина, намагаючись його заспокоїти

ешканка Бурлінського району Алтайського краю до смерті забив однорічного сина, намагаючись його заспокоїти. Про це повідомляється на сайті управління Слідчого комітету по регіону, передають Патріоти України.

Справу порушено стосовно 37-річної мешканки Бурлінського району. Її підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 111 КК РФ (умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого).

За версією слідства, вдень 6 червня в одному з сіл Булінського району підозрювана, намагаючись заспокоїти свого однорічного сина, завдала йому невстановленим предметом не менше п'яти ударів в область голови. Потім жінка доставила дитину до медичного закладу, проте від отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер дорогою.

У 2019 році жінка вже була засуджена за злочин щодо свого 7-річного сина (катування і заподіяння середньої тяжкості шкоди здоров'ю), тоді їй призначили умовне покарання. За рішенням суду підозрювана була позбавлена батьківських прав щодо трьох старших дітей.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...