Будні скреп: Російські пенсіонери вигадали свій ритуал "боротьби із коронавірусом" (відео)

Користувачі соцмережі пожаліли старих і нагадали, що їм потрібна ізоляція, а вони влаштовують масові заходи.

У Росії, де монахи для позбавлення від коронавіруса влаштовують щоденні хресні ходи, а патріарх Московський Кирило затвердив тексти спеціальних молитов і прохань у зв'язку з пандемією, пенсіонери придумали свій ритуал боротьби з інфекцією, зазначають Патріоти України.
Люди похилого віку зробили макет COVID-19 із зеленої тканини, проткнувши його червоними прутами. Потім цей макет вони спалили під радісні оплески. Відео в Twitter опублікував Кирило Рідний, зазначивши, що це вже не перше спалювання інфекції.

Користувачі соцмережі пожаліли старих і нагадали, що їм потрібна ізоляція, а вони влаштовують масові заходи. Зазначимо, в РФ до 30 квітня введено карантин з усіма обмеженнями.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...