Будні скреп: У РФ чиновниця отримає грошову компенсацію від сім'ї дитини, яку вона збила на дорозі

У дитини були вибиті передні зуби, діагностовано перелом щелепи, струс мозку, забої тіла і голови.

У Мурманську в Росії суд стягнув 120 тисяч рублів з сім'ї 12-річного Генріха Ширшова, який два роки тому, катаючись на велосипеді, був збитий машиною зі співробітницею Міністерства освіти області за кермом, повідомляють Патріоти України.

Лілія Хоруженко вимагала через суд компенсацію за подряпини на автомобілі і зламане дзеркало заднього виду. При цьому у дитини були вибиті передні зуби, діагностовано перелом щелепи, струс мозку, забої тіла і голови.
У ДАІ не знайшли провини чиновниці в аварії, встановивши, що Генріх Ширшов виїхав на велосипеді на нерегульоване перехрестя нерівнозначних доріг. Повідомляється, що на момент інциденту Лілія Хоруженко займалася в міністерстві освіти, в тому числі, питанням безпеки дітей на дорогах.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...