Будні скреп: У РФ п'яні школярі підпалили авто поліції і напали на свого вчителя

У селі Верх-Усугли Забайкальського краю школярі викрали мотоцикл, вчинили розбійний напад на поліцейського і підпалили його машину, а також погрожували вчителю ножем.Про це повідомляти на сайті Тунгокоченського районного суду, зазначають Патріоти України.

За даними відомства, спочатку 17-річні російські підлітки проникли в гараж, щоб викрасти мотоцикл. Через три місяці один з молодих людей в стані алкогольного сп'яніння напав на поліцейського. Він бив його колуном і кулаками.

У прес-службі суду додали, що після розбою школяр відправився додому до місцевого жителя, де побив його табуретом. Коли табурет зламався, він взяв металевий совок і продовжив бити чоловіка по голові і ногах. Після цього він вийшов з дому, облив бензином і підпалив автомобіль співробітника поліції.

За даними суду, після цього група школярів прийшла додому до свого вчителя. Вони просили грошей на алкоголь, але викладач їм відмовив. У відповідь на це вони почали погрожувати йому ножем, побили і змусили перевести їм 10,5 тисяч рублів.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно