Будні скреп: У Росії чоловік розчленував жінку в квартирі з маленькою дитиною

У четвер, 13 серпня,у своїй квартирі у Москві (Росія) виявили розчленоване тіло жінки. У злочині підозрюється її чоловік. Разом з ним у приміщенні перебував шестирічний син пари.Про це повідомляє 360tv.ru, передають Патріоти України.

Відзначається, що трагедія сталася в квартирі на Горіховому бульварі. Сусіди відчули неприємний запах і викликали рятувальників і поліцейських. Коли ті відчинили двері, то знайшли в квартирі чоловіка і розчленоване тіло жінки в пакетах.

У квартирі також знаходився шестирічний хлопчик. Дитину направили на обстеження в лікарню, з ним працюють психологи. "Дитина легко йде на контакт. У лікарні він пройде повне обстеження, після чого буде визначена подальша тактика надання допомоги", - уточнили в департаменті соцзахисту Москви.

Там додали, що раніше в родині були проблеми. Соціальні служби допомагали жінці з пошуком роботи, при цьому "батьки всіляко намагалися співпрацювати і зберегти сім'ю". Весь цей час "ризиків для здоров'я дитини не було", стверджують чиновники. Після виписки з лікарні хлопчика або передадуть близьким родичам, або направлять в центр сприяння сімейного виховання.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...