Будні скреп: У Росії чоловік з ножем захопив заручника (фото)

У середу, 15 січня, в Москві, РФ, в башті "Імперія" району Москва-сіті невідомий захопив заручника. Про це повідомляється на російському Telegram-каналі видання LifeShot, передають Патріоти України.

Так, невідомий чоловік, за інформацією журналістів з посиланням на екстрені служби, захопив заручника на 13 поверсі бізнес-центру.

Зазначено, що злочинець вже був затриманий, Ним виявився громадянин Білорусі Віктор Крисін, 36 років. В ході події, за даними російських правоохоронців, ніхто не постраждав.

Фото підозрюваного в захопленні заручника громадянина Білорусі

Згідно з інформацією журналістів, мотивом нападу стало те, що чоловік програв гроші на біржі, взяв ніж і пішов у БЦ їх повертати.

Також з'явилось фото заручника - це 22-річний консультант з інвестицій "Міжнародного фінансового центру" Владислав Іванов.

Він пробрався на 13 поверх будівлі, схопив одного із співробітників і зв'язав його. Однак місцева поліція нібито зуміла його затримати. Через деякий час журналісти відзначили, що злочинець так і не виходив з будівлі, тому можливо операція російських силовиків із затримання чоловіка з ножем провалилася.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...