Будні скреп: У Росії двох покійниць помилково поховали в чужих могилах

У Мурманській області співробітники патологоанатомічного відділення Апатитсько-Кіровської центральної міської лікарні переплутали тіла трьох покійниць, коли видавали їх родичам. Про це пише видання "Хібінформбюро", повідомляють Патріоти України.

На трупах переплутали бірки, і двох з трьох покійниць вже поховали в чужих могилах. Помилку помітили родичі третьої жінки. "Я заходжу, дивлюся і відповідаю: "Це не моя мама! Ця бабуся років на двадцять старша за неї, моїй мамі всього 66 років!" Тато ще сказав: "Я що, свою дружину не впізнаю?" Доводили за прикметами, що це не вона. Тіла мами в морзі так і не знайшли. Стали телефонувати в прокуратуру, викликали поліцію. Поки чекали поліцейських, співробітники моргу видзвонив тих, хто ховав своїх рідних в цей же день. Прийшли хлопець з дівчиною, заплакані теж - і це виявилася їхня бабуся! Тобто вони поховали не ту людину!", - розповіла виданню дочка однієї з померлих Євгенія Палатнікова. Те, що працівники переплутали тіла трьох жінок, виявилося після відкриття трун., додала Палатнікова.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...