Будні скреп: У Росії гості їхали на весілля і переплутали адресу, все завершилося бійкою і стріляниною (відео)

У Москві гості, які їхали на весілля, переплутали ресторан і влаштували там бійку зі стріляниною. Про це пишуть в Telegram-каналі "112", передають Патріоти України.

Близько 50 людей в стані алкогольного сп'яніння увірвалися в заклад, однак не в той, де мав відбутися радісний захід, куди їх запросили. Така компанія не сподобалася відпочиваючим в ресторані і вони вирішили з'ясувати з ними відносини.

Люди вийшли на вулицю, де і почався конфлікт. Один з учасників бійки двічі вистрілив з травматичного пістолета Tanfoglio Inna. В результаті події ніхто не постраждав, але весілля було зіпсовано. Гостей затримала поліція і доставила у відділення.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...