Будні скреп: У Росії оголений чоловік влаштував переполох на залізниці (відео)

Нудист-хуліган облив фарбою робочого і ще намагався поїхати на таксі.
Хуліган був тверезим. Фото: скріншот з відео.

У російській столиці, де напередодні кур’єр мережевої служби доставки їжі взяв в заручники співробітників банку, сталася нова надзвичайна подія, інформують Патріоти України.

Як повідомляє «Говорить Москва», вдень 24 травня вулицями міста бігав голий чоловік. Зокрема, його бачили на залізничній платформі «Кунцево» – він заліз під електричку, але, недовго полежавши під нею, виліз назад. «Цей мужик заскочив в останній вагон, у відділення машиніста, і там врубав вогнегасники, там же роздягнувся. Він пропонував поїхати разом з ним кудись», – цитує видання свідка подій.

Крім того, дебошир-нудист облив фарбою робочого і намагався виїхати на таксі. А коли, щоб його втихомирити прибув загін Росгвардії, він виліз на цистерну з водою. У підсумку його все ж вдалося затримати, але очевидці стверджують, що хуліган був тверезий.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...