Будні скреп: У Росії подружжя забило одне одного до смерті - у чоловіка з ока стирчали ножиці

У Челябінську (Росія) знайшли мертвою подружню пару, яка нещодавно розписалася. Слідчі вважають, що молодята забили одне одного до смерті. Про це повідомляє видання Ura.ru, передають Патріоти України.

Тіла загиблих виявили їхні сусіди по комунальній квартирі. Свідки розповіли, що чули в їхній кімнаті шум, але потім усе стихло. Пізніше, заглянувши в двері, люди побачили, що в жінки була пробита голова, а в чоловіка з очниці стирчали ножиці.

Як повідомляє видання, пара познайомилася через листування в той час, коли загиблий відбував покарання в місцях позбавлення волі. Згодом там же вони розписалися, а після звільнення чоловік приїхав жити до дружини. Сусіди відзначають, що молодята часто сварилися.

Джерело видання в правоохоронних органах повідомило, що слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом подвійного вбивства. Пріоритетні версії дві: або молодята в пориві сварки забили одне одного до смерті, або в трагедії винен хтось ще.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...