Будні скреп: У Росії собаку забрали із притулку, щоб ... зварити і з'їсти (фото)

На Сахаліні (Російська Федерація) сталася дика історія з собакою, яку забрали з притулку для бездомних тварин. Про це повідомляє Telegram-канал "Бурхливий світ", передають Патріоти України.

За його даними, в кінці січня в притулок "Пес і кіт" приїхала жінка, яка хотіла взяти молоду велику собаку для охорони заміського будинку. Вона вибрала одну з найбільш дружніх вихованок на прізвисько "Ніка".

Відзначається, що нова господиня собаки підписала договір з притулком, в якому вказала адресу, а також інші контактні дані, які пізніше виявилися фальшивими.

Коли співробітники притулку приїхали провідати собаку, нікого за вказаною адресою не знайшли. Незабаром з'ясувалося, що "Ніку" відвели в покинутий будинок і убили, після обробили і з'їли.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...