Будні скреп: У Росії солдат-строковик зарубав командира та розстріляв товаришів по службі (фото, відео)

Вранці 9 листопада у Воронежі (Росія) 20-річний солдат-строковик вбив трьох товаришів по службі на військовому аеродромі "Балтімор" та втік. Як повідомила прес-служба Слідчого комітету Росії, військовослужбовець військової частини 45117 рядовий Антон Макаров о 05:30 з метою заволодіння табельною зброєю, використовуючи сокиру, убив офіцера, після чого розстріляв колег, двоє з яких загинули, один поранений, передають Патріоти України.

"Підозрюваний розшукується. Слідством вживаються заходи щодо встановлення його місцезнаходження. Призначено низку необхідних судових експертиз, також будуть проводитися експертні дослідження для встановлення психічного стану підозрюваного", – відзначили в СК РФ. У повідомленні уточнили, що за фактом події зареєстровано кримінальне провадження за підозрою у вбивстві двох або більше осіб і викраденні зброї.

Також стали відомі імена жертв строковика:

  • майор Сергій Єрмолаєв;
  • єфрейтор Сергій Кажокін;
  • рядовий Нінаїл Актілієв.

Ще один рядовий Фірсов був госпіталізований з двома кульовими пораненнями в плече і лопатку. Причиною конфлікту нібито стала бійка Макарова з черговим частини майором Єрмолаєвим, який приїхав з перевіркою в батальйон. Саме пістолет цього офіцера забрав солдат.

За даними Telegram-каналу Baza, підозрюваний служив у батальйоні аеродромно-технічного забезпечення. У момент втечі він прихопив з собою пістолет і два магазини до нього з патронами.

Пошуки втікача строковика Макарова, пише Telegram-канал LIFE SHOT, почали в Радянському районі Воронежа. Стрілець був одягнений в зелену піксельну форму. Аеродром, де трапилася стрілянина, оточили.

До пошуку Макарова, за даними Росгвардії, залучили понад 100 бійців ОМОН, СОБР, а також безпілотники. При цьому влада регіону запевнили, що Макаров нібито не залишав розташування частини. В якості однієї з версій масового вбивства назвали нервовий зрив підозрюваного.

У школі, де навчався Макаров, розповіли, що він був агресивною дитиною. За словами вчителів, хлопця виховували бабуся з дідусем, а мати поїхала до Ізраїлю. Характер у нього був дуже складний і конфліктний.

Такої ж думки про стрільця і у воронезькому інституті МВС, де він провчився на місцевому радіотехнічному факультеті два роки перед армією.

Педагоги-офіцери погано згадують про Макарова і стверджують, що той був запальний, недисциплінований і, часом, надмірно агресивний. На думку однокурсників хлопця, він іноді дивно поводився, наприклад, міг раптово закричати.

Після НП на аеродромі біля будівлі інституту МВС у Воронежі виставили додаткову охорону. Педагоги злякалися, що він може з'явитися до них.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...