Будні скреп: У Росії ведмідь напав на туристів і з'їв школяра (фото)

У Красноярському краї ведмідь напав на групу туристів, внаслідок чого загинув один підліток і двоє поранені. Про це повідомляє Telegram-канал BAZA, передають Патріоти України.

У парку "Ергаки", на півдні Красноярського краю, 16-річний школяр відірвався від туристичної групи. Двоє пішли його шукати, але виявили мертвим біля озера Ведмеже. Хлопчик помер на місці від отриманих травм. Поряд з ним був ведмідь, який накинувся на двох інших туристів, вони отримали поранення.

Загиблий хлопчик був місцевим, підробляв, допомагаючи туристам під час подорожі. Приносив їжу з найближчого населеного пункту. Ведмедя застрелили співробітники парку.

"Тварина напала через голод: довга холодна погода призвела до відсутності їжі. Туристи були молоді і недосвідчені, тому проклали небезпечний маршрут - через основне місце проживання ведмедя. Швидше за все хижак стежив за тургрупою, а коли хлопець залишився один - напав", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу Mash. Зараз рятувальники виводять людей з парку. Ведеться слідство.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...