"Будні скреп": У Росії весільний кортеж влаштував стрілянину посеред вулиці

У російському Санкт-Петербурзі трапилася стрілянина за участі весільного кортежу та водія вантажівки, що проїздив повз. Внаслідок конфлікту до поліції доставили чотирьох його учасників. Інцидент трапився ввечері четверга, 12 грудня, передають Патріоти України.

По гарячих слідах правоохоронці встановили обидві іномарки з весільного кортежу та затримали 4 осіб у віці від 19 до 30 років. Усі вони – вихідці з кавказьких країн. В одного з них вилучили газовий пістолет.

Як відомо, у четвер ввечері з двох іномарок, які були у складі весільного кортежу, вийшли четверо чоловіків та почали погрожувати водію "Газелі", а потім один з них почав стріляти у повітря.

Одразу ж після інциденту зловмисники втекли з місця злочину – поїхали на весілля. Але посвяткувати їм так і не вдалося, і вони опинилися у відділку поліції.

До слова, на кавказьких весіллях є такий звичай – стрільба у повітря. Можливо, водій "Газелі", а потім і правоохоронці просто не зрозуміли традицій представників іншої культури.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...