Будні скреп: У Росії жінка, очікуючи результатів тесту на COVID-19, зарізала чоловіка

Жінка працювала продавцем у Москві. Їй обмежили переміщення 6 квітня після контакту з інфікованим коронавірусом відвідувачем магазину.

У Росії мешканка Зеленограда вбила свого співмешканця чоловіка, поки чекала результатів тесту на коронавірус, перебуваючи на карантині. Жінка працювала продавцем у Москві. Їй обмежили переміщення 6 квітня після контакту з інфікованим коронавірусом відвідувачем магазину, повідомляють Патріоти України із посиланням на Telegram-канал Mash.

Весь цей час вона залишалася в квартирі, де проживав її співмешканець. Під час побутової сварки жінка завдала 49-річному Бешиму Дурдиєву смертельних ножових поранень. Її затримали поліцейські. Правоохоронці зараз з'ясовують, що стало причиною конфлікту. Уточнюється, що після затримання жінці прийшли результати тесту — коронавірусу в неї не виявилося.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...