Будні скреп: У Росії знайшли скелет людини, що сиділа на дивані з пляшкою

На одній з дач в станиці Єлизаветинська (Краснодарський край, РФ) знайшли мертвого чоловіка, який сидів на дивані з пляшкою. Про це пише "Комсомольська правда" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Сусіди помітили, що будинок давно пустує. Вони заглянули у вікно і побачили людський скелет, що сидів на дивані. Прибулі на місце події експерти встановили, що останкам близько двох років. Джерело повідомило, що видимих ознак насильницької смерті немає. Зараз фахівці з'ясовують особу померлого й обставини події.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...