Будні скреп: У Росії жінка померла біля лікарні, у яку її не госпіталізували - тіло пролежало 6 днів (відео)

У російському місті Сиктивкар жінка помера на території лікарні. Її тіло не помічали майже тиждень. Про це пише Mash, передають Патріоти України.

49-річна Олена Харчілава надійшла до ежвінської лікарні з відкритою травмою голови ще 26 травня. Пацієнтка була п'яна і погано себе почувала. Їй зробили комп'ютерну томографію та обробили рани, але не госпіталізували. Близько 22:00 вона вийшла на вулицю, і наступні шість днів жінку ніхто не бачив.

Рідні занепокоїлися і пішли до волонтерів. 29 травня почалися пошуки. Через два дні Олену знайшли мертвою - поліція нарешті переглянула камери біля лікарні. Вона лежала в зеленій зоні - близько 100 метрів від входу, де часто прибирають працівники лікарні. 6 днів тіло було там, і ніхто його не помітив. Правоохоронці почали перевірку, в лікарні проводять службове розслідування - чи можна було відпускати пацієнтку.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...