Будні скреп: Відомий російський співак розповів, як потрапив у перестрілку

Російський співак Олександр Сєров потрапив у перестрілку під час відпочинку в одному з підмосковних закладів. Так, як розповів СтарХит сам артист, інцидент стався наприкінці 2019 року, передають Патріоти України.

"Я відпочивав у кафе. Там почалася бійкавийшли на вулицю поговорити, розібратися так би мовити, по-чоловічому. Ось тільки розмови не склалося, тому що у одного з них був пістолет і він вистрілив мені в ногу! Звичайно, я перелякався!" ,згадує співак.

Швидка доставила Сєрова до лікарні, де йому провели процедуру з вилучення кулі. Зараз, як каже артист, він трохи шкутильгає:

"Здоров'ю зараз нічого не загрожує. Спасибі лікарям, які поставили на ноги. Витягли кулю, все обробили. Правда, тепер я шкутильгаю. Але, думаю, швидко загоїться. Звичайно, тепер доводиться бути під наглядом медиків. У призначений час приїжджаю до них на консультацію". За словами співака, кривдників затримати не вдалося: "Вони втікли! Я думаю, туди навіть поліція не приїжджала".

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...