Будні "високодуховних": 18-річна росіянка спокусила 14-річного племінника і розбещувала 7-річну дівчинку

В Омській області РФ 18-річна дівчина спокусила 14-річного племінника і домагалася 7-річної племінниці. Про це повідомляє російський пропагандистський Telegram-канал SHOT, передають Патріоти України.

Батьки підлітка та 7-річної дівчинки випадково дізналися, що позаминулого літа їхня близька родичка розбещувала дітей.

У поліції з'ясували, що у липні 2021 року, тітка, якій на той момент було 18 років, зайнялася сексом зі своїм 14-річним племінником у себе вдома, коли залишилася з хлопцем наодинці. Підлітки стверджують, що все було за згодою.

Також з'ясувалося, що через місяць дівчина запросила додому 7-річну племінницю і насильно мацала дитину в інтимних місцях. Відомо, що хлопець росте благополучній родині, а маленька дівчинка — у неповній, живе з татом.

У результаті було порушено дві кримінальні справи: "Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку" і "Насильницькі дії сексуального характеру, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцятирічного віку". Максимальне покарання за цими статтями: 4 та 20 років колонії відповідно. Хтива дівчина зараз перебуває під домашнім арештом.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...