Будні "високодуховних": Росіянка викрала дитину для коханця-педофіла (фото)

У Росії педофіл жорстоко зґвалтував 7-річну дівчинку та викинув її з другого поверху. Дитину до нього привела 28-річна коханка. Про це повідомляє російський телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

За даними каналу, інцидент стався у Курильськ у Сахалінської області РФ. Жінка викрала з дитячого майданчика 7-річну дівчинку та привела її до квартири та віддала її своєму 46-річному співмешканцю.

Чоловік жорстоко зґвалтував дитину та викинув її з другого поверху. На щастя дівчинку вдалося врятувати. Парочку затримали. Чоловік вже раніше відбував покарання за зґвалтування.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...