Будні "високодуховних": Росіянка злякалася інопланетян і розібрала власну квартиру на цеглу

Господарка повністю розібрала на частини перегородки кімнат, підлоги, вентиляційні канали, дісталася до несучих конструкцій і викинула унітаз.

Мешканка міста Щелково Московської області розібрала на цеглу свою квартиру в багатоповерховому житловому будинку через те, що злякалася інопланетян. Про це повідомляє «Комсомольська правда», передають Патріоти України.

На ремонт у квартирі жінки поскаржилися її сусіди, які протягом декількох місяців чули гучні звуки. За цей час господарка повністю розібрала на частини перегородки кімнат, підлоги, вентиляційні канали, дісталася до несучих конструкцій і викинула унітаз. А відходи почала зливати у вентиляцію.

Через руйнування несучих стін у сусідів з'явилися тріщини, і вони написали заяву в психіатричний диспансер. Медики, що приїхали на виклик, забрали мешканку на лікування.

На цей час в порожній квартирі залишилися проживати три коти. За даними видання, жінку через суд можуть зобов'язати привести до ладу. Вона також повинна сплатити за ЖКП. Так, за світло жінка накопичила борг у півмільйона рублів.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...