Будні "високодуховних": У Москві слюсар зґвалтував і вбив 76-річну пенсіонерку

До чергової частини поліції надійшла інформація про те, що 76-річна місцева жителька залила сусідів водою і кликала на допомогу.

У Москві слюсар підозрюється у зґвалтуванні та подальшому вбивстві літньої жінки, передають Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ, інцидент стався в одній з багатоповерхівок столиці РФ. За інформацією МВС, до чергової частини поліції надійшла інформація про те, що 76-річна місцева жителька залила сусідів водою і кликала на допомогу. Прибулі на місце поліцейські виявили господарку квартири мертвою. Пізніше в аеропорту "Домодєдово" вони затримали 28-річного чоловіка за підозрою у вчиненні злочину. З'ясувалося, що це слюсар.

"За версією поліції, чоловік вирішив пограбувати пенсіонерку. Він проник у квартиру, напав на жінку і забрав у неї 30 тисяч рублів. Потім він продовжив бити пенсіонерку, зґвалтував її, а потім задушив. Злочинець зник з місця злочину через вікно на кухні", - йдеться в повідомленні.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...