Будні "високодуховних": У окупованому Криму "козак" побив та зґвалтував 94-річну прабабусю свого друга

В Криму "козак" зґвалтував 94-річну прабабусю друга / MashВ тимчасово окупованому Криму 21-річний "козак" побив і зґвалтував 94-річну прабабусю свого кращого друга. Зараз його родина загрожує родичам потерпілої вбивством через заяву до поліції, інформують Патріоти України.

Як повідомляє російський Телеграм-канал Mash, Сергій родом із села Ізобільне. Днями він вирішив зустрітися з однокласником, щоб випити та згадати минуле. Товариш погодився, але уточнив, що буде вдома за годину, тому Сергій може почекати його вдома з прабабусею.

"Напідпитку чоловік прийшов у гості, роздягнувся, озвірів і накинувся на жінку похилого віку. Коли онук постраждалої приїхав, побачив свого сплячого друга на тілі прабабусі", - пише канал.

Прокинувшись і зрозумівши, що накоїв, Сергій втік та сховався в машині. Поліція викурила його звідти і відвезла до відділення. Після цього батьки молодого козака пообіцяли вбити сім'ю потерпілої через те, що зіпсували життя синові.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...