Будні "високодуховних": У Петербурзі троє чоловіків зґвалтували 16-річну школярку

Медики, які оглянули підлітка, діагностували у неї травму статевих органів і садна.

У Санкт-Петербурзі троє росіян зґвалтували 16-річну школярку в її квартирі. Про це повідомляє телеканал «360», передають Патріоти України.

Інцидент трапився ще 22 лютого. Дівчинку зґвалтували троє малознайомих чоловіків, які прийшли до неї в гості. Вони напали на школярку вночі. Медики, які оглянули підлітка, діагностували у неї травму статевих органів і садна.

Слідчі порушили кримінальну справу за фактом зґвалтування. Справу взяв під особистий контроль голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін. Він зажадав провести всебічне і об'єктивне розслідування.

Глава СКР в тому числі доручив провести службову перевірку щодо слідчого, який вів справу про зґвалтування. Бастрикін звелів з'ясувати, чому підозрюваним у скоєнні злочину все ще не обрали запобіжний захід.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...