Будні "високодуховних": У Росії чоловік розстріляв перехожих, бо програв справу у суді (відео)

У Кримську (Краснодарський край) чоловік відкрив вогонь посеред вулиці. Він вбив щонайменше 3 людей та застрелився сам. РосЗМІ повідомили, що спершу чоловік відкрив вогонь у приміщенні одного з медичних центрів, інформують Патріоти України.

Згодом стрілок вийшов на вулицю та відкрив вогонь по перехожих. Відомо про 3 загиблих та щонайменше одного постраждалого. Його наразі рятують у реанімації. Зрештою, стрілок наклав на себе руки. ЗМІ повідомляють, що відкрив вогонь чоловік на ім'я Володимир – 1956 року народження.

Стрілок програв суд

Повідомляють, що стрілок програв суд колишній дружині. У справі йшлося про житло. Позивач стверджував, що колишня дружина та син придбали на його гроші квартиру. Це сталося напередодні розлучення.

Володимир вимагав свою частку. Зрештою, справа дійшла до суду. Він ухвалив рішення на користь ексдружини стрілка. Тоді чоловік почав переслідувати колишню кохану з пістолетом. Російські телеграм-канали заявили, що Володимир, усвідомивши, що накоїв, приїхав до оселі сина й там застрелився.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...