Будні "високодуховних": У Росії другокласник "пригостив" друзів цукерками з щурячою отрутою

Першим на підозрілу поведінку дітей звернув увагу вчитель – школярі стали по черзі відпрошуватися попити води, потім деяких почало нудити.

Школяр отруїв однокласників. Фото: соцмережі.

Другокласник з Новосибірської області РФ приніс у школу щурячу отруту, загорнуту в цукеркові обгортки, внаслідок чого 13 дітей були госпіталізовані, передають Патріоти України.

"Попередньо встановлено, що 20 травня поточного року в приймальний спокій Чанівської ЦРЛ поступили 13 малолітніх дітей з діагнозом: отруєння отруйною речовиною (щурячою отрутою)", – зазначає регіональна прокуратура.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, першим на підозрілу поведінку дітей звернув увагу вчитель – школярі стали по черзі відпрошуватися попити води, потім деяких почало нудити. Перша підозра впала на шкільну їдальню, проте пізніше з'ясувалося, що справа не в ній.

"Хлопчик з другого класу приніс таблетки з щурячою отрутою, пригостив друзів. Щурача отрута була в гранулах. Запропонував всім однокласникам, спробували вісім осіб – решта, мабуть, виявилися розумнішими. Одну дівчинку одразу почало рвати", – розповіли місцеві жителі.

Зазначається, що хлопчик, який приніс цукерки, виховується у прийомній сім'ї, з його батьками вже провели профілактичну бесіду. Місцева прокуратура почала перевірку за фактом отруєння.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...