"Будні високодуховних": У Росії племінник зарізав жінку і трьох маленьких дітей (фото)

У підмосковному місті Лікіно-Дульово (Росія) зарізали 45-річну жінку і трьох дітей. Підозрюваного затримано, за даними ЗМІ, це родич убитих. Як повідомляють РІА Новости, одному з дітей було 8 років, ще двом – по два роки, передають Патріоти України.

На місце події з'їхалося керівництво міської та обласної прокуратур, а розслідування, яке ведеться за статтею "Вбивство", взяв на особистий контроль глава Слідчого комітету Олександр Бастрикін.

Як пишуть російські ЗМІ, мати залишила дітей вранці з бабусею і поїхала, а коли повернулася не змогла відкрити вхідні двері. Вона викликала поліцію і рятувальників, які відкрили квартиру і виявили загиблих.

Вбивство сталося в Лікіно-Дульово.

У пресслужбі СК уточнили, що затримали підозрюваного, який виявився 32-річним родичем убитих. Однак допитати його не вдалося через неадекватний стан. Чоловіка направили на медичний огляд.

Як пише ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах, йдеться про сина вбитої жінки. Водночас, за даними Life Shot, затриманого звуть Сергій Морозов і він є племінником 45-річної жінки. Видання також оприлюднило його фото і уточнило імена загиблих:

  • Тетяна К., 45 років;
  • Вероніка А., 8 років;
  • Миша К., 2 роки;
  • Діма К., 2 роки.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...