Будні "високодуховних": У Росії силовик вбив дворічну дівчинку, яка не хотіла вмиватися

Дівчинка перекинула тарілку, коли молодий чоловік годував її. Він відніс дитину у ванну, щоб умити, але та вередувала і відверталася від води.

Кемеровський обласний суд засудив до в'язниці колишнього співробітника Росгвардії за вбивство дворічної дівчинки. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету Росії, передають Патріоти України.

За даними слідства, у вересні 2018 року 23-річний мешканець Кемерова наглядав за дочкою своєї 19-річної знайомої, якої не було вдома. Дівчинка перекинула тарілку, коли молодий чоловік годував її. Він відніс дитину у ванну, щоб умити, але та вередувала і відверталася від води. Розлютившись, чоловік направив струмінь води в обличчя дівчинки.

Коли його знайома повернулася, він розповів їй, що її дочка загинула випадково, і запропонував нікому про це не розповідати, а поховати дитину таємно, щоб їх не звинуватили у вбивстві. На наступний день вони закопали тіло в лісі. Занепокоїлася про безвісне зникнення дитини її прабабуся. Жінка кілька місяців цікавилася в онуки здоров'ям її дочки, а також просила її привести до неї дитину. Та придумувала різні приводи, щоб не зустрічатися з родичкою. У результаті бабуся звернулася до поліції.

Її онучка розповіла, що дитина подавилася їжею і загинула, після чого її поховали в лісовому масиві. Слідчі з'ясували, що до справи причетний 23-річний близький знайомий матері дитини. Його затримали, він дав свідчення і показав місце поховання. На момент злочину він був осудний. Після цього молодого чоловіка звільнили з Росгвардії, де він проходив службу. Рішенням суду він засуджений до 17 років колонії суворого режиму. У відношенні матері загиблої дівчинки за невиконання обов'язків по вихованню неповнолітньої дитини матеріали були передані в органи поліції.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...