Будні "високодуховних": У Росії вкрали залізничний міст, котрий злочинці швидко розібрали на металобрухт

У Рязанській області РФ вкрали 60-тонний залізничний міст комбікормового заводу. Мешканці Скопинського району розібрали його на металобрухт за кілька днів. Про це повідомив провладний Телеграм-канал Mash , зазначають Патріоти України.

У повідомленні наголосили, що за допомогою цієї переправи місцеві постійно добиралося до сусідніх населених пунктів. Вважалося, що це був короткий шлях.

Власники переправи оцінили збитки приблизно 300 млн рублів і написали заяву у ФСБ, СК і поліцію. Вирішується питання про відкриття кримінальних справ за статтями "крадіжка в особливо великому розмірі" та "халатність".

Нагадаємо, невідомі розграбували будинок жителя російської Бурятії, поки він займався аналогічними "справами" на території України в складі окупаційної армії РФ. Грабіжники викрали з будинку солдата-невдахи навіть унітаз.

Раніше ми вже писали, що

Зате ж захистили діда від "біндєр": На Бєлгородщин танк переїхав автомобіль російського пенсіонера, разом з власником

четвер, 25 липень 2024, 23:53

Житель Бєлгородської області Росії загинув унаслідок ДТП за участю танка. Про це повідомляє російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. . Зазначається, що 73-річний агрономом з села Березівка їхав додому з ярмарку. Танк переїхав його ...

Будні "високодуховних": У Росії вкрали залізничний міст, котрий злочинці швидко розібрали на металобрухт

четвер, 25 липень 2024, 23:39

У Рязанській області РФ вкрали 60-тонний залізничний міст комбікормового заводу. Мешканці Скопинського району розібрали його на металобрухт за кілька днів. Про це повідомив провладний Телеграм-канал Mash , зазначають Патріоти України. . У повідомленні...